PIZZA 32CM

Beküldve: ITALOK.

 32cm-es pizza 

A Kemencés Büfé műkösése kezdetétől óta arra törekszünk, hogy Te,mint vendég/vásásrló, maximálisan elégedett legyél velünk. Ezért eddig is sokat tettünk, mert amit rendelsz tőlünk, abban nem csak a minőségi alapanyagokat, de szívünk, lelkünk mellett, nagyon sok energiát is beletettünk / beleteszünk. Bármikor beugorhatsz hozzánk, ha már annyira éhes vagy, hogy nem bírod kivárni míg hazaérsz! Tehát ha betérsz hozánk, mi rendelésed a lehető legrövidebb idő alatt elkészítjük, és mire ideérsz, tuti, hogy készen fog várni nem csak a gőzölgő pizza, hanem bármilyen más étel is, amit megrendeltél. Arra is van lehetőséged, hogy közvetlenül az üzletünkbe add le rendelésed, ebben az esetben is rövid idő alatt elkészül a rendelésed.

A Kemencés Büfé egyenlőre nem vállal házhoz szállítás, de kivételt teszünk annál a megrendelőnél, aki 5000.-ft-ot meghaladó megrendelést adle és részére kiszállítjuk  Daruszentmiklóson belül, sőt, ha még Tom Market üzletünkben is vásárol legalább 3000.-ft értékben, akkor megajándékozzuk egy pizzavásárlára felhasználható utalvánnyal. 

Kemencés Pizzéria és a speciális kemencés pizza…nagyanyáink ízvilága alapján

Minden melegételinket ételünket nagyanyáin ízvilága alapján, helyben készítjük, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pörköltek,egytálételek, frissensültek ételeinknél is  ez mutatkozik meg.

Nyitva tartás

Hétfőtől-Szombatig: 05:00-19:00-ig, Vasárnap és Ünnepnap zárva. 

Online rendelés: H-P 05:00-19:00-ig, szombat 05:00-16:00-ig

Nagyon fontos számomra véleményed, mert annak ellenére, hogy törekszünk a tökéletességre, előfordul, hogy mi is hibázunk. Hiányosságainkat pedig, csak akkor tudjuk pótolni és kijavítani, ha értesülünk a problémáról. Ezért kérlek Téged bármilyen pozitív vagy negatív észrevételed van a Kemencés Büféről, weboldal hozzászólások részbe írd le, had vizsgáljuk felül a dolgot.

Kemencés Büfé Kifőzde Daruszentmiklós

megrendelés leadható: 25 486 209

Rendelés Menete

1. Válaszd ki, mit szeretnél enni…

Ezt a következőképpen teheted meg: A felső menüben lévő "MELEGÉTEL" menüből kiválasztod, ami érdekel

2. Kattints a "Kosárba” gombra…

  • Ha kiválasztottad mi az, amit ennél, akkor kattints a "ÜZENETKÜLDÉS ”  gombra. Kiválaszthatod, vékony vagy vastag tésztával kéred és a pizzát illetve ha plusz feltétet is szeretnél! Regisztrációt követően az "üzenetküldés” gomb lenyomásával  a kiválasztott ételt megrandelheted!  

Kérek plusz feltétet ami a következő:


 

Cím

  • H-2423 Daruszentmiklós, Fehérvári u.59/b.

Rendelés

  • 30 874 0985
  • 25 486 209

Nyitvatartási idő

H - P 5 - 17 h
Szo 5 - 12 h
V zárva

Kövess minket!