Gulyásleves

Beküldve: KEMENCÉS BÜFÉ.

 

GULYÁSLEVES - HUNGARIAN GOULASH - GULASCHUPPE

550.-/adag




Hozzávalók (4 személyre):
50 dkg marhahús,15 dkg vöröshagyma,1 kg tisztított burgonya,25 dkg zöldpaprika,10 dkg paradicsom,6 dkg zsír,2 dkg pirospaprika,1 gerezd fokhagyma, köménymag, só, csipetke
A vöröshagymát vágd apróra, lassú tűzön fonnyaszd meg a zsíron, majd szórd rá a pirospaprikát, keverd meg, s engedd fel 2-3 evőkanálnyi vízzel. Tedd bele a kockákra vágott húst, sózd meg, s lassan pirítsd zsírjára. Kevés vizet hozzáadva párold puhára. Add hozzá a finomra vágott fokhagymát és a köményt. Pirítsd ismét zsírjára, add hozzá a kockákra vágott burgonyát, a karikákra vágott zöldpaprikát, a paradicsomot, s öntsd fel 1,5-2,5 liter vízzel. Főzd, míg a krumpli is megpuhul. A végén tedd bele a csipetkét, hogy az is puhára főjön.

Ingredients (4 persons):
50 dkg beef, 15 dkg onion, 1 kg peeled potatoes, 25 dkg bell-pepper, 10 dkg tomato, 6 dkg fat, 2 dkg pepper, 1 clove of garlic, caraway, salt, soup stick
Hash the onion, stew on mild fire on fat, then sprinkle the pepper on it, stir, and add 2-3 tablespoons water. Add the meat cubes, salt it, and then roast it until it’s dry. Add a little water and smother. Add the hashed garlic and the caraway. Roast it again, until it’s dry, add the potato cubes, the bell-pepper- and tomato-rings, and then infuse with 1,5-2,5 litre of water. Cook it until the potato is mild as well. At the end add the soup stick and let it stew as well.

Zutaten (für 4 Personen):
50 dkg Rindfleisch, 15 dkg Zwiebel, 1 kg geschälte Kartoffel, 25 dkg grüner Paprika, 10 dkg Tomate, 6 dkg Fett, 2 dkg roter Gewürzpaprika, 1 Knoblauchzehe, Kümmel, Salz, Fleckerl
Die Zwiebel klein hacken, dann auf gelindem Feuer auf dem Fett ausschwitzen, dann der rote Gewürzpaprika überstreuen, anrühren, und mit 2-3 Esslöffel Wasser verdünnen. Die geschnittenen Fleischwürfel beimischen, dann das Gemisch salzen, dann wieder langsam durchrösten. Dann das Fleisch bei der Zugabe von einer kleinen Menge Wasser weich andünsten. Den fein geschnittene Knoblauch und den Kümmel zugeben. Dann das Fleisch wieder durchrüsten, die Kartoffelwürfel, den in Ringe geschnittenen grünen Paprika, die Tomate zugeben, und mit 1,5-2,5 Liter Wasser aufgießen. Das Gericht weiterkochen, bis auch die Kartoffel weich wird. Am Ende das Fleckerl beigeben, damit auch das gar gekocht wird.2019.06.15-től Napi menü helyett csak heti menü rendelhető, kizárólag egyhetes előrendeléssel 800.-/adag (főétel + leves) ezen kívül előrendelés nélkül csak egytálétel vagy az aktuális frissen sültek vásárlására van lehetőség! A részleteket megtalálja a weboldalon!

 

 

 

Cím

  • H-2423 Daruszentmiklós, Fehérvári u.59/b.

Rendelés

  • 30 874 0985
  • 25 486 209

Nyitvatartási idő

H - P 5 - 17 h
Szo 5 - 12 h
V zárva

Kövess minket!